Izetbegović: Sudovi moraju suditi onima koji ne poštuju zakone

Ostavite komentar


  1. Naravno da trebaju suditi ko ne poštuje zakon.Tebe treba prvog osuditi što si opljačkao državu.Što zavađate narod,što ste namještate tendere a narod nema šta jesti.Sve bih ja vas osudio na doživoni zatvor i tebe i Čovića i Dodika !

  2. Da sudovi zaista rade po zakonu i da postoji pravna drzava ovaj covjek bi bio na dugogodisnjoj robiji.

  3. Kako bi ste se Vi osecali gospodine Izetbegovicu ako bih ja rekla da ste Vi pedofil i ubica i da ne smete negirati da ste pedofil i ubica a da pri tome posto ne smete negirati nista od toga morate snositi posledice to ga da ste pedofil i ubica .
    Da ima niz neprocesuiranih i zlocina i afera i u BiH i na Kosovu i Metohiji , poslednja je afera ako se tako moze nazvati sa Inckom, prica se da je dobio veliki novac za ovako nesto da podmetne Srbima da sami sebe nazivaju da su genocidni , a i da nije dobio trebala bi prvo tuzba Incku od strane Komisije za ispitivanje zlocina Srebrenice , pa sve Jovo nanovo a onda sve unazad od pocetka svega i u Bih I na KiM.

  4. Ko je glasao za Inckov zakon , svaki zakon, ako je to zakon, moze biti pobijen ako nije dobar i ako nije donet u skladu sa zakonom.
    Onja ko insistira na primeni losih ili nelegalno donesenim zakonima i on bi morao da odgovara. Ili ajmo svi da donosimo svako svoje zakone i da insistramo na primeni svako svojih zakona . Ova medjunarodna zajednica sa svim svojim predstavnicima uteruje ludilo u sve njihove nostvorene drzave, ako je neko lud neka se leci ako je neko kriminalac neka bude procesuiran a ne svojim ludilom ili neradom ili kriminalom da stvara opstu pometnju po svetu i na Blakanu , to ne vodi nicemu odnosno vodi rasulu , mozda to zele , ali to bi im trebalo smestiti na njihovim prostorima samo da vide kako to izgleda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.