Izetbegović: Vlasti RS da ponište odlikovanja

Ostavite komentar


  1. Pa kao gest dobre volje mogao bi Bakir poništiti odlikovanje zlatni ljiljan Mušanu Topaloviću Caci. Mogao bi i sa osnovne škole skinuti pločicu sa njegovim imenom. Mogao bi se izvinuti zato što mu je klanjao dženazu zajedno sa 20000 sugrađana…

  2. Baki, zapad mrzi Srbe, sve je ovo nazadni i reakcionarni, raspadajuci i nedemokratski kapitalisticki svet ucinio da bi mali srpski narod proterao sa njihovih ognjista( zato mi odemo tamo i snabdemo se njihovom belom tehnikom) sa njihovih starih srpskih zemalja, od Like , Jadrana, Bosne, Crne Gore, Kosmeta i Makedonije, do Soluna, bre. Jedino nas braca Rusi znaju( nategnuti) i pomazu nam kad god im trebamo.Mozete srbima oduzeti odlikovanja, ali imaju oni svoje livnice, namlatice ih oni a Vucic ce i deliti ih kapom i sakom( u glavu). Dodik ima orden Velikog Baju sa zlatnim rogovima, kog je vec namenio sebi, Vucicu i svojima, tako da tu nema vajde. Zivela Srpska Repu- bliska.

  3. Kaada će ovog nesrećnog fundamentalstu neko staviti van informativnog i političkog polja. tata mu je umro da mu ne bi sudili kao i Tuđmanu. Možda im je neko i pomogao u tomen da bi sinčić nasledio oca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.