Telekom plaća 100 miliona evra po sezoni za prenos Premijer lige na Areni

Premijer liga Engleske na Areni Sport od sezone 2022/2023

Ostavite komentar


  1. Ljudi,odakle ovolika opsesija milionima evra ujednoj zemlji veličine predgradja Hong Konga?Ima li normalnih i zašto ne?

  2. Uzeće to preko raznih paketa od građana,za naše uslove paketi su enormno skupi….

  3. Telekom je kompanija sa većinskim državnim kapitalom, što znači vlasništvo građana Srbije.
    Nedavno je objavljeno da je ta kompanija više godina posluje sa gubicima, koji prelaze milijardu evra, pa se pitam kako Telekom Srbija misli da pokrije te gubitka..Očito će na kraju to građani Srbije sve to platiti, kroz cene usluga i iz budžeta Srbije..Živela Srbija…Živeo AV…!!

  4. Isplatice je samo od 800000 korisnika novih iz Hrvatske jer A1 i Ht prelaze na arene.. Verovali to ili ne, ljudi iz Hrv znaju sta pricam

  5. Ovo je ocigledno guranje telekoma u stecaj, onda ce u udelu kompanije ovih fiktivnih 600 miliona (stvarnih 60) ,vredeti trecinu kompanije (umesto 3%). Ono sto bi takodje proverio je od koga je Telekom otkupio prava, posto ovog velikog posla nema u Britanskim medijima.

  6. A šta sada, ove sezone Španci, Italijani, Francuzi, Portugalci, i sledeće Premijer liga. Kome treba SB B. Niste hteli da radite sa Telekomom, ucenjivali sa N1 i novom s. Tako Vam treba

  7. Izuzetan poslovni potez. SportKlub ni do sada nije bio ispred Arene. Druga dobra stvar je što država jača svoja preduzeća i smanjuje uticaj interesnih grupa iz inostranstva. Najbolji su mi sakupljači pluseva koji se sekiraju za cenu kvaliteta a nigde ne spominju kupljenu seljanu od Granda za 30 miliona. Druga Srbija u opasnim problemima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.