Izvršitelji plene medicinsku opremu i kola hitne pomoći

* U blokadi sedam domova zdravlja, 12 bolnica i hitnih pomoći i dve apotekarske ustanove * Živadinović: Država kao većinski vlasnik mora da zaštiti imovinu
Dugovi zdravstvenih ustanova u Srbiji 100 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Želim da, nakon novinarske istrage, objavite imena osoba na čelu domova zdravlja i bolnica, njihovu političku pozadinu, prethodna radna mesta i odgovornosti, njihove ne-poslovne navike i izvode iz poslovanja tih ustanova potkrepljene dokumentima, da li su pokrenuti procesi i dokle su stigli… Da li Danas može da priušti svojim čitaocima tekstove krcate informacijama o javnim ustanovama, ili samo stihijski zagrebe po površini? Zahvaljujem i za ovoliko, kad god imam vremena, sama dalje istražujem, ali žudim da čitam kompletne novinarske tekstove.

  2. Da li je to deo plana, da se unisti drzavni sistem zdravstvene zastite? Da li ce sva ta imovina malo po malo zavrsiti kod privatnih klinika, gde cemo se u buducnosti, jedino moci leciti. Ko to pljacka imovinu svih gradjana Srbije i za ciji racun? Da li je na sceni neka vrsta "zdravstvenog udara"?

  3. Neka plene i neka zatvore bolnice i domove zdravlja pa ce lekari da lece gradjane raznim prirodnim cajevima zalfijom, nanom, presunom.. Ima mnogo vise znanja kod humanih lekara nego novca kod vucica… Zdravlje nema cenu ni dugovanja!

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 8

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.