Janković: Koreni diskriminacije su duboki, ženu ćete na naslovnoj strani videti samo golu ili ubijenu

Ostavite komentar

  1. Ok, a kad musakrca vidite na naslovnoj strani ako nije politicar, sportista ili umetnik ili nesto slicno? Malo mi se ta teza cini promasenom u zemlji u kojoj imamo premijerku. Sto ne znaci da nema diskriminacije zena, ali ne na medijskom polju.

  2. Ne treba zaboraviti na koji način je ova žena postavljena u dva mandata na čelu ove institucije i bez iskustvo na tim poslovima. Zahvaljujući nekadašnjem DSS je bila upravnik staračkog doma Bežanijska kosa a njen sasašnji partner je državni sekretar u Ministarstvu odbrane i visokopozicionirani političar?

  3. Nije istina da žena nema na naslovnim stranama novine. Eto npr. svakodnevno su na naslovnim stranicama novina Miljana Kulić, Jovana Jeremić, Luna, Ceca, Jeca… Na portalima je svaki treći naslov o toj Srpskoj eliti.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.