Janković: Loša poruka građanima

Ostavite komentar


  1. Tacno je da je losa poruka gradjanima,od policije koja je istrazivala ubistvo u Jankovicevom stanu,tacno je da od tada do 2012 e nije bilo poverenja u tu instituciju.

  2. Ja stvarno ne znam sta tebi nije jasno Janokvicu? MUP radi sovj posao kako treba, casno i posteno. Ne moras ti da se brines. Videli smo svi koliko brines o gradjanima Srbije.

  3. Loša je poruka to što Zaštitnik gradjana ne štiti nas gradjane za šta je plaćen nego vodi politiku.

  4. Gospodin Janković mnogo sebi dozvoljava, ipak je MUP institucija i ne može se prozivati tek tako…

  5. Jankovic samo u nazivu svoje funkcije stiti gradjane a u praksi iskljucivo svoje interese gradeci osnovu za vece politicko angazovanje i odbranu ranijeg rezima koji ga je postavio za Zastitnika gradjana.

  6. Losa poruka je da Jankovic zastupa opoziciju a dobra vest jr sto u Vucicevoj drzavi zastitnik gradjana je suvisan.

  7. Mislim da je doslo krajnje vreme da zastitnik gradjana Srbije Sasa Jankovic pocne da radi svoj posao, nije njegovo da obmanjuje gradjane vec da ih stiti. Mora da kaze sto je bilo do MUP-a oni su svoj deo posla uradili. Slucaj Savamala je kod Tuzilastva. Ovako on napada vladu i Aleksandra Vucic, ako hoce da se bavi politikom neka to javno kaze.

  8. Ako se Barnabić izjasnila šta je po sex opredeljnju, neka se izjasni koje je nacionalnosti?

  9. E da mi je da znam kako naknadno mozes da upotpunis eventualne nedostatke na necemu sto se davno zavrislo?

  10. Koliko sam video komentare, vecinska Srbija nije za vladavinu prava, vec za bezvlasce. Onda nam ni drzava nije potrebna, jer njeni organi ne obavljaju ustavom i zakonom propisane zadatke. Ovde se radi o prostim stvarima, o bespravnom lisavanju slobode, bespravnom rusenju i o unistavanju privatne svojine. Poruka je da niko nije bezbedan, kao ni njegova svojina. Da li takvu Srbiju zelimo za sebe i svoju decu?

  11. Ako mu u opisu posla pise zastitnik gradjana, zasto se ne bavi gradjanima, nego samo politikom?!

  12. Ako MUP salje losu poruku, kakvu poruku salje premijer ne reagujuci na poruku MUP-a? Tuzilastvo nije ni pokrenulo postupak. Skupstina Grada nije nasla za shodno da raspravlja o Savamali.Premijer je najodgovorniji za stanje drzave i institucija. Da li je njegovo cutanje samo saucesnistvo u raspadu sistema ili govori o daleko ozbiljnijim stvarima? Da se mi jos uvek bavimo samo posledicama umesto uzrokom?

  13. Nece covek da pusti tuzilastvo da uradi svoj posao, pa kako onda moze da ih pljuje!

  14. Jankoviću, jel poruka sa tvoje fotelje da ćeš se kandidovati za predsednika? Ako si mislio na tu poruku onda uredu.

  15. Ponasanje zastitnika gradjana je nedopustivo jer on svakodnevno vodi politiku a ne radi svoj posao.

  16. a ja se zabrinula da buduci kandidat za predsednika danas nece biti ni u jednim novinama kad ono hop evo ga,bar znamo da redovno radi na reklamiranju sebe kad ne moze da obavlja svoj posao i stiti gradjane ove zemlje

  17. Saša Janković sam šalje loše poruke građanima. Ovo je strašno koliko je uništio Srbiju, koliko je Srbiju razorio. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i radi na tome da građani žive bolje.

  18. Kada bi svako gledao svoja posla, drugacije i lakse bi bilo, pusti tuzilastvo da radi svoj posao!

  19. Da mi je da znam zbog cega smo prinudjeni da svakodnevno ucestvujemo u njegovoj predizbornoj kampanjici na mala vrata

  20. Jankovic moze da kritikuje ali ne moze da naredjuje kako ce se neki postupak voditi.

  21. Hahaha, covek (lopov i kriminalac) koji se krije iza svoje funkcije "zastitnika" gradjana nasao da se nesto buni. Prava je ironija sto je upravo on zastitnik. Kog ataj stiti, da mi je samo znati? Verovatno samo licne interese. Sramota.

  22. Ni ko nije željan tvoje političke reklame.prestani da trošiš narodne pare za lični politički marketing i siđi nam više sa grbače podnoseći ostavku jer nikoga nisi zaštitio za sve ovo vreme od kako si na funkciji.

  23. Prosto neverovatno koliko se ovi prefarbani radikalski botovi unervoze kada je reč o zaštitniku građana Saši Jankoviću, lupetaju u nedogled iako su i sami svesni da Janković izvanredno obavlja svoj posao, ali oni MORAJU po direktivi da komentarišu i lupaju minuse, pošto to rade i onaj Vulin pa Nebojša iz BG, a i veliki vođa je počeo da ga spominje, posebno od kada su krenule priče da bi Janković mogao da se kandiduje na prdstojećim izborima za predsednika države.

  24. Botovi su bas nasrnuli na Jankovica sto samo pokazuje koliko je on u pravu i koliko ga se boje.

  25. zar je moguće da se tolika stupidnost botova i njihovih instruktora preliva i na stranice Danas-a a da još niko nije proglasio s. jankovića za kandidata za predsednika. skoro identični komentari, prepisivani sa stranica stranačkih škrabotina, preporuke da g. janković radi svoj posao, a on ga samim svojim angažovanjem i radi. samo je pamet jadnih poroznih mozgova taka zanemarljiva, da im ne vredi objašnjavati.

  26. Ako ne funkcionise pravna drzava zna se sta je sledeci korak.
    Doduse mozda Aca to zna, on je izgleda istvarno isao u skolu pa pretpostavljam da je ucio istoriju.
    Toma je verovatno bezbrizan, on nema takvih problema.
    Doktor se izgleda previse napalio pa mu savetujem da malo prelista gradivo o revolucijama….

  27. Ministarstvo unutrašnjih poslova radi usporeno ali temeljno, još se ispituje ubistvo jednog prijatelja u jednom stanu svog prijatelja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.