Janković: Srbiji potrebna još tri zatvora

Zaštitnik građana zadovoljan odnosom nadležnih prema prigovorima Evropske komisije za prevenciju torture

Ostavite komentar


  1. Da naravvno, zar niste razmiljali o poboljšanju života, o situaciji povecanog kriminala o uzrocima. Možda vaš život uredan, znate zemlja je u haosu kriminal raste. Ne treba nama zatvori vec bolji uslovi zivota i kriminal ce se smanjiti.

  2. Da Srbiji su potrebni zatvori.Predlažem da se kasarne u kojima nema vojske adaptiraju u zatvore.To je najmanji trošak za državu.Ovo bi moglo veoma brzo da se uradi.Nisu bitna mesta jer je naša zemlja mala i nije bitno gde je zatvor.Dakle odmah na posao nema filozofiranja.Da vidimo koliko je ova vlast ekspeditivna kad nema profita za sebe.

  3. Pa daaaaa,"gradite zatvore bogamu,a ne skole i bolnice"….neko rece !!!!

  4. treba se boriti protiv uzroka a ne sanirati posledice – uzrok je beda koju nam je posejala SNS sa nepismenim funkcionerima koji su pokupovali dokaze o svom obrazovanju, a skolu su videli samo na razglednici…

  5. Eto čime se mi bavimo , umesto da se svi zajedno borimo za bolji standard života svog bednog Naroda da gradimo fabrike , Bolnice , Skole , mi da gradimo Zatvore . Sva preukupacija zaštita gradjana je da gradi zatvore . Celu Srbiju ste pretvorili u Zatvor sram vas bilo .
    Za mnoge gradjane ove Srbije ulični Kontejneri su postali izvor života Markentinzi .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.