Janković: Veliki procenat zaražavanja, mnogo obolelih zahteva kiseoničku terapiju

Ostavite komentar


  1. Ako imate nesto da saopstite javnosti gospodine Jankovicu, zamolio bih vas da to uradite na redovnim konferencijama za stampu koje se ne odrzavaju ni kada su obecane. Sva ostala rastrcavanja i obracanja po tabloidima i tzv tv pink nemaju, barem za mene, nikakvog znacaja. Ne citam tv pink pa me i ne interesuje. A vama, vasoj Hipokratovoj zakletvi ozbiljno zameram intenciju da gostujete na izvoristu nasilja, prostakluka i pornografije. To od vas nije eticno a etika se veoma racuna u vasoj profesiji, zar ne ? Eto , ne bih vas vise zadrzavao.

  2. Jankoviću, vi se izdajete za naučnika, a u svemu ovome nema ni N od nauke. Poznato mi je nebrojeno primera gde je PCR test danas pozotivan, sutra negativan, a osoba je sve vreme bolesna? Možda osoba ima drugu respiratornu infekciju, a pri tom je “kovid pozitivna”. Ko u Srbiji prati redovno prisustvo drugih respiratornih virusa kojih ima na desetine Jankoviću? Ili drugi primer, ustvari brojni primeri koji ruše sve što vi kažete Jankoviću! Četvoročlana porodica, svi imaju respiratorne simptome i svi “kovid pozitivni”. U redu, do sada…..ali avaj, kada su određivanaanti tela, dva člana porodice nemaju antitela, a dva imaju! Pri tom antitela nema član porodice koji je imao najtežu kliničku sliku, pneumoniju. Da li ste pročitali Jankoviću, daPCR test nije zvanično odobren za dijagnostiku i da još uvek na sajtu FDA (Food and drug Administration) stoji da se ovaj test može koristiti samo u eksperimentalne svrhe! Jankoviću, šta je sa vama, ne zaluđujte građane ako ste vi zaluđeni. Jedino tačno što ste rekli da mi o ovom “virusu” malo znamo. Bojim se gospodine Jankoviću da vi uopšte ne znate šta je medicina zasnovana na naučnim dokazima. Razmislite šta vi uopšte radite.

  3. Prosto je neverovatno da je danima broj smrtnih slucajeva u nasoj zemlji izmedju 9 i 13 a da je broj novoobolelih izmedju 396 i 398 a da pri tom razlika u dnevnom broju testiranih izmosi i po 2000 osoba.

  4. Nestani iz naših života. Obrazovan, pametan i pošten čovek bi već odavno shvatio šta treba da uradi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.