Jasmina Milutinović stupila na funkciju predsednice Advokatske komore Srbije

Ostavite komentar


  1. Pored svega navedenog dodati da joj je najveća želja da bude notar, da se u Čačku čuvalo mesto notara za nju, da je pala javno beležnički ispit, pa poslala ćerku u notare. Opskuran lik, advokatura je mrtva a Jasmina drži opelo

  2. Pregovarala sa VKS o nečemu o čemu ne može da se pregovara. O pismenom shvatanju suda. Na pitanja kolega nije odgovorila o čemu su pregovarali. Pretpostavljam da za advokaturu dolaze još teži dani.Voleo bih da grešim,ali plašim se da sam u pravu. Advokatura se zamerila onom koji ne prašta. Sada je predstavljaju oni,koja ih ne interesuje. To je moje mišljenje. I na kraju advokati nisu bolje ni zaslužili.Oni glasaju za svoje predstavnike. Dakle, to što se meni ne dopada ne znači da nije prava mera advokature danas. Većinu advokata danas ništa osim lične koristi ne interesuje,a na tim temeljima se advokatura ne može postaviti.Jedinstvo advokature je davno razbijeno. To su advokati već osetili. Građani će kasnije. Kad im to dođe na lični red,jer većinu njih ionako ništa ne interesuje dok se njima ne desi.

  3. Najtužnije je kada se neko predstavi kao advokat, kao Adv Ana, pa napiše neviđenu glupost, tipa „poslala ćerku u notare“. A kako se to „šalje“, objasnite nam da znamo? Zar nije potrebno biti advokat najmanje 5 god, položiti javno beležnički ispit, imati dobar prosek na ispitu itd?
    Žalosno je što se lažno predstavljate, a još žalosnije je ako ste zaista advokat! I biti tako zloban.

  4. Jedini što je učinila za advokaturu dok je bila predsednica AK Čačak je to što je organizovala advokatske zabave uz muziku i na to protraćila brdo para. Apsolutno nekompetentna i za prethodnu, a pogotovo za sadašnju funkciju. Da sam novinar, ispitao bih na koji način jedan tako opskuran lik može da dođe na mesto predsednika AKS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.