Jasna Đuričić: Glumica koja je očarala Evropu

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ocarala evropu zato sto je izdala svoj narod izdala i ljagala Srbiju svi koji svoj narod ljagju dobri su za one druge sram da je sto je pristala da igra u takav film protiv svog naroda a inace gledam je u drugim serijam i filmovima i tu mi je draga po

  2. Drago mi je zbog nagrade te velike i emotivne Evrope,ali ta ista Evropa kao i mi, nikada nije imala sluha za stradanja Srba u 20.vijeku, niti ce ikada imati.Na cast vam nagrada, svima.

  3. Da, baš je lepa ova naša glumica.
    Ali nagrađeni film, je rafinirana propaganda sarajevske čaršije.
    To je moje mišljenje i ne samo moje.
    Sarajevska čaršija od devedesetih do danas, izigrava žrtvu u građanskim ratovima na Balkanu.
    Sva belosvetska politička propaganda, bila filmska ili neka druga, nije svera mog interesa.
    Istina nije crno bela i nikad nije bila.

  4. u redu je…Ali valjalo bi,zaista bi valjalo ,snimiti film,recimo Svetlana,o majkama koje su pre Aida…gledale kako im muslimani ubijaju decu….Ma,dokle vise ,te jadnosti.Prvo zavolite svoje,kako biste mogli voleti druge.Naravno,uz saosecanjem sa svakom majkom.

  5. Sve cestitke nasoj Novadjanki, velikoj Jasni. Drago mi je da su strucni ljudi videli umece n.ase glumice. Sigurno Sam nije lako ,ali vredelo je. Radujem se da cemo imati priliku da pogledamo film. Srecno.

  6. Ja bih joj zabranio ulaz u Srbiju…..baš loša gluma i loš film….ako je ono dobilo nagradu onda stvarno….

  7. Slažem se sa komentarima koji ističu da je u pitanju čista propaganda sarajevskih seperarista i sramota naših glumaca zbog površnosti, slavoljublja i srebroljublja. Stide vas se Srbi iz Bosne, preziru Srbi iz Vojvodine, leleču Srbi iz Dalmacije …

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.