Javnost ima pravo da zna šta radi punoletni sin predsednika države

Povodom novih napada premijerke Ane Brnabić na Danas zbog teksta o Danilu Vučiću

Ostavite komentar


  1. Da li to Ana Brnabic Vlada Srbije i SNS svojim izjavama u vezi informacija koje se objavljuju o porodicama javnih funkcionera govori da Srbija ne postuje Evropsku konvenciju o ljudskim pravima, povelju UN i druga relevantna medjunarodna dokumenta koja je ratifikovala Skupstina i koje su sastavni deo Ustava Srbije ? Jednom je pitajte to otvoreno pa neka ili ucuti ili javno kaze da za njih Ustav, Medjunarodne konvencije i ljudska prava ne vaze, odnosno vaze samo kada njima to odgovara.

  2. „Mali Danilo se svojim ponašanjem sam nameće novinarima koji prate dešavanja u kriminalu i huliganskim krugovima. Ne bi, inače, bilo razloga da se piše o mladiću bez nekih velikih kvaliteta, dostignuća i obrazovanja“ – vrhunski.

  3. „Dete“ od 24 godine i 120kg čiji su glavni drugari bili Velja, Marko, „Mutavi“, „Rošavi“…

  4. Sin bivseg predsednika Srbije,Milosa Milutinovica je bio momak za primer dok je njegov vrsnjak Slobin bio sushta suprotnost. Tako je i ovaj,da je srece da se obrazuje u visokim shkplama a ne na ulici.

  5. Jasno je da je ovih dana tata sredio da mu sin moze na more tokom leta I da vidi neke od poznatih poznanika, koji, uzgred, ne stizu u Beograd zbog njihovih zabrana da dolaze u Srbiju, ano mozda zbog sitnih nestasluka ili pucacina po ulicama.

  6. Polako ali sigurno nastaje materijal za snimanje novog serijala „Porodica“.

  7. Nikada do sada niko nije hteo da zna šta rade deca funkcionera, odakle sad to interesovanje.Ostavite decu na miru nisu oni političari

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.