Jelena Anasonović: Blic intervju

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Sad će polako da shvati da je iskoršćena i ispljunuta kao koštica od trešnje, i od opoziciji, a naročito od vlasti, a njoj će ostai ogočenost i razmišlanje kako je život nepravedan.
    Ali to je uvek tako kad umisliš da si neki veliki igrač i upleteš se u igru koja daleko prevazilazi tvoje znanje i snagu…

    1. ako ste iskreno ucestvovali, ucestvovali ste zbog SEBE i zbog svog verovanja da radite ispravnu stvar.
      kao i u svakom kolektivu gde stvari zavise od mase, a ne pojedinca, masa ce odluciti ishod. kao drugo, niko ne vidi siru sliku i ne zna zasto je ucesce bilo koje pojedinacne osobe bas tada i bas tu bilo vazno (mozda i nema veze ni sa Srbijom ni sa protestima ni sa vama licno)…. a to je zato sto u svemu vidite samo svoje vrlo ograniceno igraliste.
      i niko drugi nije rasturio proteste do samo protivrecje – i da se seta i da se bojkutuje.
      dovidjenja, sve najbolje

  2. ,,Uspeti znači prihvatati neuspeh za neuspehom, ne gubeći entuzijazam…“
    Winston Churchill….. To je politika.. I jos malo Churchill-a:
    ,,Ako prolaziš kroz pakao, nastavida hodas“……. Dakle napred…… Svi se politicari, na kraju nameste na volej….. A to njih zaboli….U svojoj aroganciji umisle da su nepogresivi i pad ih boli…. To je pad u ponor…..

  3. Mlada je, udace se. Svoju politicku karijeru je verovatno zauvek zavrsila, … ili ce je nastaviti u daljoj i srecnijoj buducnosti. Na ovom mestu i trenutku nema prostora i za nju i Obradovica, Jeremica i Djilasa. Oni su svi politicki ‘Profesionalci sa ciljem’, i samim tim vlasnici naroda, Demokratije i bilo kakvih javnih inicijativa ili pokreta. Oni tvrde da je to sto Anasonovicka radi apsurd i haos bez svrhe, koji ne moze da zazivi dok svi oni u to ne ‘udenu’ svoja Ega, licne ambicije, korist i interese i objasne da nam bez istih, ‘nema zivota’! Umesto resenja, ne nude nam nista osim sebe kao manje zlo od onoga koje vec imamo.

  4. Milo mi je g-đo Čongradin da jednom pročitam Vaš tekst napisan bez mržnje i ostrašćenosti. Ako tako nastavite imaćete više čitalaca, što Vam iskreno želim. O suštini problema bih rekao da je ipak istina da SzS nema nikakav program. Jedina tačka toga programa je bojkot izbora. U našoj izmučenoj zemlji ko god danas prozbori protiv bojkota odmah biva proskribovan od samozvanih stručnjaka i moralnih presuditelja. Takvim postupanjem nećemo nikud stići. Potrebna nam je tolernatna rasprava o svemu.

    1. Amateri svih politickih boja ujedinite se.Stara je izreka da se klin klinom izbija.Vladalac je u svojoj pofesiji pred penzijom a na drugoj strani sve sami diletanti ukljucujuci ogroman broj spisatelja raznih fela.Jovanka Orleanka je svoj zivot vatri dala a njeni ideali su doneli pobedu,slobodu. Mladi svoje ideale danas daju Blicu.Banalno i jadno.Vec zaboravljeno.

  5. „Anasonović“ je bolje nego „Anasonovićka“ (probajte sa „Čongradinka“ i biće Vam jasno, g. Čongradin), ali bez obzira biste trebali da se odlučite za jednu varijantu i držite je se, umesto što „šarate“. Ili urgirajte kod Draže da zaposli lektora kad otpusti g. Basaru…

  6. @Snežana Čongradin
    „PROFITIRA / targetirala / VOLONTERKA itd…“
    Vi ste novinarče debele kože, nadmena i neosetljiva na bilo kakve prigovore.
    Jednim rečima vi sve znate ali to je sve što znate.
    Ako ste novinarka srpskog glasila onda vam profesionalna etika nalaže da poštujete srpski jezik i kulturu a ne da ih tako bahato skrnavite.
    Na to sam vam više puta skrenuo pažnju (verovatno da nisam jedini) ali bez ikakvog uspeha.
    Poslušajte me i počnite iz početka; nazad u školu da naučite srpski jezik i pravopis.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.