Jelena Zorić o prepisci Gašića i Koluvije u Utisku nedelje: Ako već laže, neka onda to nauči da radi bolje

Ostavite komentar


  1. O kakvoj odbrani Gašića govori ova Zorićka. Pa nije Gašić bio na sudu pa da iznosi nekakvu svoju odbranu. Gašić je samo odgvorio na pitanje jednog poslanika i šta je toj tu novinarki sporno.
    ova

  2. Dobro bi bilo da nam ta novinarka objasni ko to ima godišnji odmor u trajanju od 2,5 mesaca.

  3. Ne mogu da verujem da jedna novinarka pita Koluviju zašto se smejao tokom svedočenja inspektora Mitića. Pa nije valjda zabranjeno da se čovek smeje.

  4. Činjenica je da je gospođa Zorić iznela razne stvari u vezi Koluvije koje zaista nemaju blage veze sa istinom i nije dobro da se to radi nekom koji nema mogućnost da to demantuje.

  5. Ako je Olji Bećković stalo do istine u vezi Koluvije, onda neka u emisiju pozove i njega i novinarku Zorić.

  6. Kaže, dugo su bili na bolovanju…
    Dobro nisu napustili posao pod kakvim pritiskom rade.

  7. Da li je na TV bila slika plantaže Marihuane. Koji političari se slikali na plantaži. Sud mora da odradi profesionalno posao. Za sve koji su tamo bili. A inspektore nagraditi i oni su ti koji treba da imaju pažnju medija.

  8. To su gomila nekih glupih predpostavki koje Jelena iznosi. Ako vec poseduje sve te poruke zasto ih ne objavi da narod vidi.

  9. Nevidjeni skandal je bilo uključenje P.Kuluvije u „Utisak nedelje“ !!! Da čovek ne poveruje !!

  10. To direktno uključenje u „Utisak nedelje“ prvo optuženog u slučaju „Jovanjica“,je skandal nevidjenih razmera !! A tek njegovo „obećanje“ da neće biti posledica po goste emisije….da se naježiš,zabrineš i prestraviš u isto vreme !!!

  11. Zašto Koluviji nije oduzet i taj 4ti telefon? Nego kako je začinsko bilje završavalo kod korisnika? znamo gde su i ko proizvodio, i „navijači“kao obezbedjenje po klubovima prodavali. A izmedju? ko je uzimao pare od vodja navijača? po gradu se pominje jedan sin, ali niko da bekne u medijima. Inače Gašić je uveo da se dan BIA slavi 2 dana, prvog za sponzore i poslovne prijateljea drugog za političku Elitu. te godine kada kaže da nije slavio u stvari jeste…

  12. Ако се промени власт многи ће попадати ако се дође до четвртог телефона. Дајте нешта конкретно да се уради, а рекла-казала није за политику, овај рекао мени ја знам али немам доказ али знам. Нема ништа од тога. Празна прича.

  13. Sve je istina koliko covek mora da bude ogranicen da nevidi da je koluvija drzavni covek

  14. Kad tad će sva ta bagra Vučićeva s njim na čelu u zatvor.Kad tad!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.