Jeleni Zorić ponovo upućene pretnje

Novinarka televizije N1 na vratima stana pronašla preteću poruku

Ostavite komentar


  1. Od sankcija advokatske komore neće biti ništa. Vrana vrani oči ne vadi!

  2. Ako telekom nema kanale poput N1 novaS itd ,zasto SBB ima pinkove kanale,hepi itd gde imate sarapu djukanovica seselja i slicne koji dolaze i javno lincuju sve ko se usprotivi sns mafiji?!
    Imam utisak da SBB dopusta i prenosi “silovanje” demokratije na ovim programima. Izbacite te kanale ! Imacete profit i bez parova.

    1. Zato što televizija plaća kablovskom operateru da „pušta“ njihov program, i sve zavisi od „cifre“. Znači „krivac“ je SBB.

    2. Neko je nekada rekao, da bih bolje upoznao protivnika, moram znati kako razmišlja, kako se ponaša, gde su mu slabosti. Ako ne znamo ništa, onda smo izloženi svim mogućim iznenađenjima.

  3. Advokati su tek nešto pismeniji od nestručnih sudija i tužilaca koji sude nestručno i protivzakonito.Te disciplinske komisije ne funkcionišu jer su svi isti i banditizovani.To su božanstva, nedodirljivi i samovoljni a mi moramo da trpimo to đubre u pravosuđu, a rešenje je lopata i govnjava motka da se đubre izbaci.Ne znaju da sude po zakonu pa zato hoće tajnost rada iako ustav i zakon govore o javnosti rada pravosuđa.Iz Haga se prenose suđenja,a naše susdije isteravaju novinare iz sudnica kad počne ročište.Krivi su i novinari što to trpe.

  4. ma idi begaj! To je mogao da postavi i N1 da bi legitimisao navodno napad na Zoricku. Taj papri nista ne predstavlja. Iako se solidarisem sa bilo kojim novinarem koji trpi napad, ovo nije bio napad vec dvosmislena poruka koja moze da se shvati i ovako i onako. N1 samo dize frku

  5. Podrzavam njeno pravo za zastitu preko institucije svakako.Licno mislim,da se suvise eksponira,prateci veliki broj vrsnih novinara,koji se obracaju javnosti svojim radom.

  6. Advokatska Komora Beograda i Srbije gledaju na svaki način da zaštite svoje članove advokate protiv kojih građani upucuju prigovore Disciplinskom tužiocu.O tome najbolje svedoci i rok za te prijave koji iznosi 6 meseci računajući od dana uočene povrede.Advokatska Komora Srbija odbija prigovore i u obrazloženju rešenja napiše sledeće: „Disciplinski tužilac AKS smatra, da se navodima iz prigovora ne dovodi u sumlju pravilnost i zakonitost odluka Disciplnskog tužioca AK Beograda, te je doneta odluka kao u izreci rešenja.Pre toga AKS pošalje obaveštenje u kome traže da su građani dužni pri podnošenju prigovora na prvostepeno rešenje uplate taksu od 3000 din. na račun AKS kao i administrativnu taksu u iznosu od 430 din. na račun budžeta RS.Traže im se pošalje i dokaz o uplati takse na prigovor i adm. takse u roku od 15 dana od dana prijema obaveštenja.Tako da je veoma teško da Zoricka bude zaštičena od AK sem ako ne raguju medjunarodne organizacije za zaštitu prava.

  7. Bojicu oduzeti licecu uhapsiti ga i da kaze ko mu je rekao da preti Jeleni a cela Srbija zna ko stoji iza svega i koga zulja Jovanjica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.