Jerkov: Aleksandar Vučić i ovaj režim neće isporučiti radikale u Hag

Predsednik haškog Mehanizma Karmel Ađijus ponovo pozvao Srbiju da izruči funkcionere SRS Vjericu Radetu i Petra Jojića koji se terete za ucenjivanje i pretnje svedocima u slučaju koji je pred Haškim tribunalom vođen protiv njihovog partijskog vođe Vojislava Šešelja

  Ostavite komentar

  Društvo

  Šolc: Zbog napada na stambene četvrti u Kijevu neophodno jedinstvo međunarodne zajednice 10

  Zaglavljenima na aerodromu u Frankfurtu ponuđen let za Beograd u ponedeljak, putnicima iz Rima obezbeđen prevoz autobusom o trošku države

  Lekarima koji su na aerodromu u Frankfurtu ostali bez prevoza za Beograd ponuđeno je da se njih 40 u ponedeljak vrati letom u 12 za Beograd, a da ih 60 odleti avionom do Sarajeva i Zagreba, a odatle autobusom kući, objavila je danas Radio-televizija Srbije, navodeći da je za putnike iz Rima obezbeđen prevoz autobusom o trošku države.

  Naslovna strana

  25. jun 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Maja Nikolić, TV novinarka

  List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.