Jerkov: Zukorlić već počinje sa zloupotrebama

Ostavite komentar


  1. Smešno kako Aleksandra Jerkov samo ponavlja da privatni Univerzitet u Novom Pazaru nije akreditovan ali bez argumenata. To govori samo o političkom hiru njenih stranačkih kolega, kao i njihove zloupotrebe tadašnje političke moći. Dajte jedan argument, nemojte ponavljati samo fraze, to je karakteristično jednoj vrsti životinja.

  2. Pa sta ce ti argumenti od Jerkov. Odes lepo na sajt npr. prijemni.com, nadjes spisak akreditovanih fakulteta i visokih skola i SAM PROCITAS da je na Zukorlicevom univeyitetu akreditovan samo fakultet za PRAVO, a svi ostali NISU

  3. @statebriga
    Htjedoh da ti objasnim koliko lupetas, ali onda shvatih da si bot i da nema poente to raditi…

  4. Pa gospodjice- gospodjo Jerkov, ne napadajte Zukorlica, nego Vucica.

  5. žena se ne plaši da kaže istinu. Otkuda li joj hrabrost. Pa zna li ona ko je Zukorlić ?

  6. Muftija??? I narod i na ooovo cuti??? Ovo se Vucicu zove "stabilnost, napredak,uspesna vlada???
    Da te menjamo kazes "moramo te ubiti" ???
    OK care.

  7. Nedavno je Zukorlić izjavio da će učestvovati na skorašnjim lokalnim izborima u Srebrenici. Opšte je poznato da na izborima mogu učestvovati samo državljani te zemlje. Kako građani Srbije i BiH ne mogu imati dvojno državljanstvo, kako je onda moguće da Zukorlić istovremeno bude poslanik Skupštine Srbije i istovremeno kao državljanin BiH bude upisan u birački spisak u Srebrenici. Građani Bih koji su došli u Srbiju da bi dobili njeno državljanstvo prethodno su se morali odreći državljanstva BiH. Na osnovu čega je Zukorlić izuzetak? Ako je sada dobio državljanstvo BiH, onda ne može biti ni poslanik u Skupštini Srbije.

  8. Respector, ukucaj u Google: Ugovor o dvojnom državljanstvu između Bosne i Hercegovine i SR Jugoslavije, saznaćeš da nisi u pravu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.