Jorgovanka Tabaković: Oktroisana guvernerka

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste da pomenete njen plagirani doktorat (videti Pescanik: Kako smo istražili doktorat Jorgovanke Tabaković / Anđela Milivojević).

  2. Dno dna. Još jedan dokaz da smo kolonijalizovani. Jorgovanki, kao osobi sa negativnim kredibilitet om ne bih dao bi ovcu da pripazi. A ovi nagradu….Bože oprosti im, nisu znali šta čine….

    1. Takva priznanja se kupuju ili novcem, ili slepom poslušnošću. J.Tabakobić je najlosiji guverner barem u onoj bliskoj istoriji koju pamtimo, jer se sav njen rad svodi na menjacke poslove.
      Njena svirepost se pokazala u slučaju tzv kredita u švajcarskim francima, gde je stala na stranu lihvarskih banaka iako su i po nasim i po evropskim zakonima nezakoniti. Na taj nacin je direktno ugrozila dvadesetak hiljada porodica, i dovela ih u opasnost da ostanu bez domova koje su po nekoliko puta preplatili.
      O vezi Telekoma i otplate njenog stana mislim da ste i Vi iz Danasa pisali, a o njenoj platici zaposljavanju dece, šofera,rodbine…tek ce se nadam se baviti istrazni organi.
      Poznat je i njena izjava da je Dinar najjača valuta na svetu, da bi se ispostavilo da se radi o Bahreinskom dinaru.
      Tako da koliko sam ja strucan u oblasti nuklearne fizike, toliko je ona dobar guverner.

  3. G-đo Tabaković, poštovana koleginice, SPREČITE prodaju Komercijalne banke. Mali, koji je najveći zagovornik prodaje je „mali“ za tako nešto.

  4. Jel’ ovo isti rang nagrade sa Vučićevim Zlatnim lavom? Ako jeste, koliko je koštala?

    1. Госпођа Табарка је скраћено студирала?!?! 2000, за госпођу!

  5. Nista ovo nije. Cekaj samo da vidis kad dr Mali dobije priznanje tipa „zlatni pobednik“…

  6. Jos jedna „megatrendovka“ doktorka Tabakovic. Ovi naprdni naprdnjaci su stvarno oboleli od kompleksa nize vrednosti cim toliko nezajezljivo vape za zvanjima odnosno doktoratima, svaka vama cast uz zelju da vam sto pre narod ove obogaljene zemlje Srbije „vidi ledja“ ali iza resetaka nekog od kazneno popravnih zavoda u narodu poznatijih kao „aps“ ili „apsana“.

  7. Tu istu nagradu je dobio i Andrej Bajuk, najlosiji ministar finansija u SLO ikad. Tako da ne pridajte neke vece vaznosti ovome.

  8. Ova , kao Seseljeva miljenica, zna da je ovo neslana ali istinita “nagrada”.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.