Još 2.412 novoobolelih, šest osoba preminulo, na respiratorima 53

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Mogu da zamislim, ozarena lica šarlatana iz takozvanog KŠ, kada im je jutros fikus izdao naređenje da objave preko 2.000 zaraženih? Pa to je za @konja i ostalu bagru poslastica?

  2. Svesnim zarazavanjem zaposlenih u gradskoj upravi Beograd zbog nemara nadležnih sekretara i nacelnice će SP ostvaren je rekord testiranih i broj zarazenih ….. Zaposleni će ostvariti pobedu nad virusom DP. Do pobede.

  3. Na 200 zarazenih smo imali najstroze mere na svetu, a sada sada su mere neophodne oni ne smeju da ih uvedu.

      1. Ne, to znači da se zbog takvih kao ti povećava broj zaraženih. Ne možeš da ignorišeš stvarnost bez posledica

  4. I opet je narod kriv.Slusam onu Brnabicku i kaze „necemo da uvodimo nove mere , narod ne postuje ni ove uvedene. Strpite se dok sagradimo jos dve kovid bolnice a to je u Decembru.“

  5. Narod koji želi biti SLOBODAN mora se BORITI, jer za slobodu se boriš i na vreme SNSu kaži IŠ.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.