Još 5.224 novoobolela, 19 preminulih, 79 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. A Vesić se ponosi što je u Beogradu bilo masovno okupljanje za doček Nove godine.

  2. Sada treba podneti krivične prijave i protiv Vesića i Brnabić zbog činjenja i nečinjenja što je dovelo do ugrožavanja zdravlja građana većeg obima.
    I neka se ne vade na vakcinisanje jer nisu imali petlju da donesu odluku o obaveznoj vakcinaciji svih punoletnih građana

  3. Kako je moguće da par dana posle dočeka na trgovima i u restoranima(što je naravno ogromna neodgovornost države) toliko skoči broj zaraženih? Zar ne treba više vremena da prođe period inkubacije pa da onda počne da se pokazuje veći broj zaraženih. Najblaže rečeno veoma čudno.

  4. ugrožavanje javnog zdravlja je vrlo ozbiljno krivično delo. ko je tome doprineo neka gradjani sami procene. nakon ovih podataka treba preduzeti mere za još masivnije organizovanje dočeka tzv srpske nove godine. kada je bal nek je bal pacsta košta neka košta.pa mi smo jači od sudbine .

  5. Profit, dvostruki standardi, pustanje stranaca da ulaze u srbiju bez provere niti testa. ja Srbin sam morao u karantin jer nisam zeleo da platim reket toj istoj drzavi, Strancima je dozvoljeno sve. to je ukratko sta rade ovi vlastodrzci i kako ih nije stid nicega. pravde nema i ja za ovoliki broj zarazenih smatram da je drzava kriva, a i takozvani krizni stab,mislim na dopustanja raznih proslava i okupljanja itd.

  6. Nema tu ništa čudno.To se moglo i očekivati i medicinski deo ove lakrdije treba da podnese ostavku jer su dozvolili da ih nadobudni Vesić sa svojim skupljanjem para nadglasa a pre svega ministar zdravlja jer zdravstvene radnike tretira kao robove .
    Svi se zatvaraju da bi smanjili razboljevanje i udar na zdravstvo a samo je Srbija,naroči to Beograd,ekonomski džin .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.