Još 6.930 novoobolelih, 53 preminula, 269 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Sram ih bilo! Sve za inat precedniku koji je jos prosle nedleje rekao da smo prosli najgore i da se smanjuje broj inficiranih…mora da je opet Djilas umesao prste!!

  2. Zasto u Srbiji umire vise ljudi nego u svim susedni drzavama zajedno?!?Imamo li mi slabiji imunitet,ili je ipak nesto drugo u pitanju?Prosao sam kroz srpski zdravstveni sistem sa koronom,i mogu vam reci da me isti plasi vise od svih virusa na svetu.On je katastrofa,od prvog do zadnjeg koraka,pocevsi sa suludim Covid ambulantama!!!

  3. Normalno je da najveću odgovornost za sva dešavanja oko epidemije snosi aktuelna vlast. Sve što je negativno i sve što je pozitivno, a ima i toga, njihova je odgovornost.
    Primitivizam našeg naroda je sada došao do izražaja i on je dobrim delom zaslužan za veliki broj obolelih i umrlih. Pošto su i političari na vlasti deo istog tog primitivnog naroda moraju da nađu rešenje i za taj problem.
    Kada udružite primitivizam i neznanje dobijate ubitačnu kombinaciju koja je sada na delu.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.