Još 66 novozaraženih, jedna osoba preminula od korona virusa

Ostavite komentar


  1. Samo u poslednjih 6 dana (od 5 do 10.juna) otkriveno je 460 inficiranih ljudi a kažu da danas (10.06) imamo 432 aktivna slučaja! Kako je moguće (ne računajući slučajeve zaraženih od 04.06 i ranije a bilo ih je dosta) da je 28 lica, koji su otkriveni 05. 06, ozdravilo za 5 dana? Ovde neko opasno laže. Zato, dragi penzioneri, budite odgovorni, čuvajte se virusa i 21. Juna obavezno ostanite kod kuće. Sačuvajte zdravlje i obraz.

    1. Moja Generacijo 80+ Respiratori ako do njih stignemo nama ne pomazu zato ne idite u nikave guzve posebno medjumladje generacije.

  2. Predsednik Vučić kaže da ni stotinu novoobolelih nije strašno. Čini mi se da nije završio rečenicu a verovatno je mislio da kaže da nije strašno do 21 juna. Posle ćemo videti što nam je činiti..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.