Još 7.782 novoobolela, 69 osoba preminulo, na respiratorima 270

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Za sve umrle ovih dana isključivi krivci su Vučić, uvlakač Brnabić i Gospodja ministarka dinastije Kisić koja je negde nestala iz KŠ.
    Svi lekari iz KŠ kažu da su tražili mere mnogo ranije i da su mere zakasnele.

    1. Zaboravili ste šta se dešavalo kad su uvedene mere. Napadi na policiju, napadi na skupštinu, lomljva po Beogradu. Sada je Vučić, Brnabićeva i Kisićeva krivi.

  2. Providni su sa brojem mrtvih,svaki dan ima oko 100,par Dana 59,PA 69,pa opet spustaju na 59,pa dizu na 69,sutra ce biti 58 sigurno

    1. Broj pacijenata na „respiratorima“ je ograničen brojem „respiratora“ a koliko ih ima stvarno od Vučićevih obećanih ~3000 niko ne zna jer ne postoji zvanični podatak. Koliko ima stvarno umrlih, je nemoguće saznati u jednopartijskoj državi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.