Još 254 novozaražene osobe, tri preminule od korona virusa

Najnoviji podaci

Ostavite komentar


  1. Štaaa? Zar nije odneta pobeda nad nevidljim neprijateljem?

    1. Ma ljudi djte više pare koliko traže, pošto je jasnp da je veštački stvoren. Ti koji su ga pustili u narod dobićw pare pošto sigurno imaju već spremnu i vakcinu. Samp da se sogovode oko cene. Ovo mislim na hlobalnom nivou, mi smi kao narod isuviše nebitni u svemu ovome. Novac stoji iza svega samo je pitanje koja je količina u pitanju.

  2. i vama je vučić nabio strah pa ne smete da objavljujete komentare ili ste isti kao pink i rts.nešto od toga je istina

  3. Od 4500 testiranih, pozitivno je 254-malo vise od 5%. Od 5%, njih 95% nije znalo da ima nikakve simptome. Ostali su u kucnoj izolaciji ili bolnickom lecenju i bice dobro. Troje(nazalost) preminulih su umrli od bolesti koje su povezane sa koronom. Eto, toliko je virus „opasan“.

  4. Može im se da nas lažu.Pa većih ovaca od nas u svetu nema.Počinjem polako da verujem u Darvinovu teoriju:Iz dana u dan mladi i pametni idu iz Srbije.Oni imaju i više hrabrosti od ovih koji ostaju.I tako godinama,oni pametni idu a manje pametniji ostanu,pa, oni hrabriji idu a manje hrabrijiostanu.Pa smo tako kao nacija iz dana u dan sve gluplji i plašljiviji,tačno kao što Darvin kaže u svojoj teoriji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.