Jovanović: Nisam siguran dok ne uhapse nalogodavca 1Foto: fonet/TV Fonet

Novinar internet portala Žig.info Milan Jovanović izjavio je danas da se oseća bezbednije pošto su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su mu zapalile kuću u Grockoj, ali da neće biti potpuno siguran sve dok ne bude uhapšen i nalogodavac napada.

U noći 12. decembra, porodična kuća novinara Milana Jovanovića zapaljena je do temelja.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je saopštio da su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su organizovale i zapalile Jovanovićevu kuću. Jovanović je za TV N1 rekao da je prezadovoljan što je policija uradila svoj posao.

„I u njih nikad nisam sumnjao jer znam da su sposobni i da svako krivično delo mogu da rasvetle ako im neko ne stavi zabranu i ne obustavi istragu“, rekao je Jovanović i dodao da se oseća sigurnije „ali ne toliko sigurno dok nalogodavac ne bude uhapšen“. „I onaj ko je naredio ovo da se izvrši ovaj zločin, on je još uvek na slobodi“, upozorio je Jovanović.

Jovanović veruje da je razlog za napad njegovo pisanje, jer je, kao i drugi novinari portala Žig.info, i ranije dobijao pretnje zbog tekstova o zloupotrebama i korumpiranosti lokalnih funkcionera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari