Jovo Bakić: Čovek pokušava sebi da objasni razloge, a onda se među razlozima traže i krivci

Ostavite komentar


  1. Bolje bi mu bilo da ukine rijaliti programe u kojima najgori od najgorih kreiraju svest mladih ljudi, umesto sto spusta godine za odgovornost.

  2. Očigledno smo društvo gde caruje nasilje..institucionalno, neinstitucionalno, vrednosno, moralno..lažne diplome, kupovanje radnih mesta, selektivna pravda, zakon o radu koji je protiv većina, zakon o saobraćaju koji ne rešava no opterećuje, kupovina na listama čekanja za operaciju, i itd…nepoštene privatizacije, otimačine, stvaranje lažne klasr kapitalista, i većina koja je gubitnik svega toga..nema autoriteta nastavnika, psihologa,struke..sve se to prenosi i na decu..normalno oni to prikazuju nacdečjem nivou..ko je kabadahija, koje bogat, i tu nema empatije, nema solidarnosti, nema ko ni da ih nauči tome..deca se ne druže, a čovek je pre svega društveno biće..i onda idu depresije, anksioznosti, sindrom podvojenih ličnosti, neverovanje u ništa i nikom..samoubistva, nasilja neke dece nad roditeljima, vršnjačka nasilje, odbacivanje pojedinih..i eto sve je otišlo daleko..

  3. Naravno da je najveća odgovornost na roditeljima, ne i jedina. Očigledno da je komunikacija u porodici slaba. Oni ne poznaju svoje dete. A kao rešenje ga vodi u streljanu. Suludo.

  4. Браво Јово. Зна се ко је највећи кривац за све што се дешава овде. Ававав

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.