Jovo Bakić: Nezamislivo da Vučić, za kojeg postoji osnovana sumnja da je upleten u organizovani kriminal, bude na čelu države

Ostavite komentar


  1. ko jos moze slusati ovog neelokventnog profesora koji samo prosipa budalastine. nisam video dosadnijeg coveka. nisam vucicev glasac, ali kada bi birao izmedju ovog i vucica sigurno bi glasao za vucica. ovaj je tesko ogranicen covek.

  2. А зашто је незамисливо? Ђукановић влада „педесет“ година па то никоме не смета. Имају исти лоби и док том лобију не досаде трајаће они још дуго. Нису они криви, „криви смо ми“, како је певао Ђоле Балашевић.

  3. E moj Jovo, uloži u kampanju više od milijardu eura tuđih para i bičeš i ti predsednik Republike.

  4. Koji glupi komentari. Slika i prilika bolesnog javnog mnjenja, koje opravdava kriminal, nasilništvo. Najprostije, primitivno navijačko komentarisanje. G. Bakić je govorio o poražavajućem stanju našeg društva, a mi nismo spremni prihvatiti istinu i dalje živimo pogubnu iluziju.

  5. Surova istina! Kada se sve sabere i oduzme, Srbija je nakakav vid zajednice koja funkcioniše po sistemu koji je najsličniji feudalnom.

  6. Kad govori ili pises istinu,odmah nevaljs i nisi podoban za vlast.Sve cestitke Profesoru Bakicu.

  7. Pa funkcionisanje srbije od ’90 pa na ovamo zasniva se na piramidalnom kriminalnom sistemu.Drugačije ova zemlja i većina stanovništva ne ume.

  8. Boky, ovo što si napisao, ništa ne govori o profesoru Jovi Bakiću ali o tebi govori mnogo. Nekad je pametnije ćutati.

  9. Nauka je organizovano znanje. Mudrost je oragnizovan život. (Emanuel Kant)
    I..? Koliko dugo i šta će to dalje pisati i opisivati Kolumnista šta nam to rade hulje: “Košmar se ostvaruje kao vladavina hulja nad osakaćenim građanima. Naprednjački rasadnik je prepun korova koji je narastao do neviđenih oblika života. Oni su čuvari pandemonijuma u kome i sami nestaju” ?
    Da li da verujemo da će “sami nestati”, u uslovima kada mi ostali brzo nestajemo?!
    Niko da napiše da mi imama državu koja, kao sve ostale, ima tri stuba na koje se oslanja da bi pomogla narodu da sigurno živi i radi.
    Zar Predsednik Akademije ne razume, što i ne mora jer nije za to stručan, ali ima Naučne odbore gde ljudi treba da znaju, da je u Srbiji na delu feudalni sistem, u nekim kompanijama koje drže stranci a platio ih je Vučić našim parama iz budžeta, praktukuju robovlasništvo! Čak se neki spremaju da nam vrate kralja i kraljevstvo iz Srednjeg veka! Tupavost i retrogradnost na delu, dok Akademija nauka ćuti! Kao da je i tamo stanje tupavo?

  10. @Milos J Kosovac
    …Holandija, Norveska, Svenska, Danske, … … …
    …Vel. Britanija, Spanish, … .. ….
    …su kraljevine…
    …ja mislim da ti Milose zivis u srednjem veku…

  11. Boky 100 posto si u pravu i svaka ti je na mestu a i ovaj list je djubre od novine

  12. Bilo mi mi logično da pravnik objasnjava pravnu drzavu, a ne sociolog, gospodin Jovo.

  13. U pravu je Bakić, potpuno. Ovo više nije pravna država. Ovo je sprdnja sa državom.

Ostavite komentar


Društvo

Šta policija radi kad nestane dete - izazovi i procedure 10

Šta policija radi kad nestane dete – izazovi i procedure

Asistent na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Marija Tasić rekla je za RTS da je procedura kada neko nestane jasna i da je veoma bitno kada i ko je prijavio nestanak i koliko se razlikuju vremena od kada je primećen nestanak i kada je on prijavljen. Poziv građanima da učestvuju u pronalaženju dvogodišnje devojčice Danke Ilić jeste poziv da daju sve raspoložive informacije, ali ne da samostalno vode istragu, kaže Tasićeva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.