Jugović(SNS): Svi da postave pitanja Milenkoviću, i mi koji smatramo da je heroj nacije 1Bratislav Jugović, poslanik SNS, Skrinšot

Bratislav Jugović, narodni poslanik sa liste Srpske napredne stranke, poslao je javni apel nadležnim organima u MUP-u da dozvole javno obraćanje policijskog inspektora Slobodana Milenkovića, koji je otkrio aferu „Jovanjica“, u vezi sa optužbama koje je na njegov račun iznela bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović povezujući ga sa trgovinom drogom.

„Kao narodni poslanik apelujem na nadležne da se inspektoru Slobodanu Milenkoviću omogući istupanje u javnost. Ovaj javni nastup inspektora Slobodana Milenkovića treba da se organizuje u prostorijama državnog organa uz mogućnost da se emituje uživo i uz mogućnost da Slobodanu Milenkoviću postavljaju pitanja svi, i oni koji osporavaju njegov lik i delo i oni koji, poput mene, smatraju da je on heroj nacije“, naveo je Jugović.

On je dodao da „svi iskreni sledbenici politike Aleksandra Vučića žive za opstanak slobodarske Srbije“ te da je zbog toga „slobodno“ da Slobodan na sto pitanja ponudi sto jedan odgovor.

Sam Milenković podneo je zahtev nadređenima u Ministrastvu unutrašnjih poslova da se obrati javnosti u vezi sa optužbama koje je na njegov račun iznela Hrkalović a koje su preneli svi prorežimski tabloidi, „zarad zaštite profesionalnog i ličnog dostojanstva“ kako je saopštio njegov pravni zastupnik Zdenko Tomanović.

Ubrzo posle ovog saopštenja, usledio je i javni poziv Milenkoviću od strane advokata Dijane Hrkalović, Vladimira Đukanovića, koji je visoki funkcioner SNS, da se javnosti obrati putem „Objektiv TV“, kanala prorežimskog tabloida na kome i advokat Đukanović ima svoju emisiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari