Jutarnji.hr: Udar na džepove Hrvata zbog Vučićevog obračuna s najglasnijim kritičarem

Ostavite komentar


  1. Pod hitno prodati Telekom, otkazati dozvolu Sbb u.I jedni i drugi prodaju što skinu sa satelita besplatno.Zato smo više videli filmova zq mesec dana sedamdesetih i osamdesetih nego na tim kanqlima za 10godina.Non stop se vrte stari filmovi iz sedamdesetih.Moj sin 8g već zna štavće koji glumac šta reći.90 repriza osmi putnik svih 6 delova,99 put pomorska patrola, itd,itd.Dovesti za kablovskog nemačku kompaniju sa obavezom da reprize ne mogu da emituju u roku od godinu dana.Neki filmovi idu sa kanala na kanal.Pink ima ne zakonite filmove koje je otimao devedesetih bez odobrenja vlasnika filma.Sad da bi prikrili radnje menjaju naziv filma.

  2. A tako znači da Šolak radi za sve okolne države razbijene Jugoslavije, a protiv Srbije, a Arena Sport ne može to da radi. Ako je „Hrvat“ zabrinut što Arena plaća „dva pelješka mosta“ za 6 godina, a ne plaća Hrvatska? Ili ko dobija ugovore, najveći ili najmanji ponuđač? Tajkun sa blago rečeno „sumnjivim kapitalom“ može, a „država“ ne može ako se ta država zove Srbija?

  3. Treba doneti zakon da svako moze da bira koje ce kanale da ima, a ne da se namece i placa tamo neki paket, kome trebaju svi ti kanali, to je prevara za naivne. Ja sam zbog toga otkazao kablovsku i sad sam veoma zadovoljan samo pretplatom za internet koji ima daleko bolju ponudu, streaming programe itd, kablovska je proslost, sve ce biti streaming.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.