Jutkina predizborna kocka se nije isplatila

Milutin Jeličić, bivši predsednik opštine Brus, iako je dva puta izbegao privođenje u sud, uredno glasao na izborima

Ostavite komentar


  1. Pocistiti (dati otkaz) svu policiju u Brusu, a rukovodioce jos dodatno pozvati na odgovornost! Znas kako bi ga nasli- u roku od ODMAH!!!! Da sam ja Jutka (daleko bilo) bilo bi me strah da izadjem iz jazbine.

  2. Dodješ iz Brusa i kupiš stan u centru, na Vračaru u ul. Svetozara Markovića.Ajmo odakle…koliko godine poštenog rada je potrebno ……

  3. E moj svaleru u pokusaju ( predatoru nijedan ) nije ti uspelo da umaknes. Stici ce te kazna za sve posasti koje si cinio i koje jos uvek cinis, od neuspele svaleracije, kafancine na Kopaoniku, divljanja po opstini i okolini. Nije ti ni Cesalj pomogao. Apsi policijo i privedi na sud. Ako nececes ti, narod ce da ga uhvati i dovede pred sud.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.