Kad aktivista postaje lider? Sagovornici Danasa o Ponošu i Manojloviću kao novim licima i potencijalnim vođama opozicije

Ostavite komentar


  1. Ponos je samo jedan od neverovatnog broja POPULISTA, desno orijentisanih. Sam se prozvao za kandidata i zahvaljujuci velikoj (pogresnoj) zelji mnogih glasaca za jedinstvom opozicije, prosao je dobro na izborima. On se ni po cemu ne razlikuje od onih koji su novo ime, a stara i prezvakana politika. O gdinu Manojlovicu ne znamo nista, sem da je vodja jednog od ekoloskih pokreta. Nikada se nije mesao u politiku, pa je neznano kakvi su mu stavovi. Zato, polako, ljudi, nemojte radi privlacenja glasova prodati obraz.

  2. Da li nekada pomislite kako mi, gradjani, doživljavamo mogućnost da vi, tako sastavljani od aktivista, pojedinaca i raznih partija u pokušaju, jednog dana stvarno dodjete na vlast? Čini vam se da nama to uliva sigurnost i poverenje?

Ostavite komentar


Društvo

Društvo sudija Srbije i BIRODI: Većina građana nema poverenje u sudstvo 9

Društvo sudija Srbije i BIRODI: Većina građana nema poverenje u sudstvo

Rezultati analize stavova građana o sudstvu pokazuju da većina građana nema poverenje u sudstvo, a da stavove formiraju na osnovu izveštavanja medija, izjava političara i javnih ličnosti, rečeno je danas na predstavljanju istraživanja koje su sproveli Društvo sudija Srbije i Biro za društvena istraživanja (Birodi).

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.