INTERVJU Psihijatar dr Igor Radosavljević: Kada padnu mrtva deca to je kraj jedne civilizacije

Ostavite komentar


  1. U Amazoniji, Srbiji(klanica u Ripnju) i nekim regijama Afrike kolju i jedu ljude. Civilizacija je u oku posmatrača.

  2. Au! A poruka cele priče u zadnjem pasusu. Da se svi redovno „kontrolišemo“ kod čike ili tete i da se o tome pravi izveštaj. Čak nema potrebe da te izveštaje neko čita. To će AI da im završi. Nama običnim ljudima je jednostavno nezamislivo na koliko različitih nivoa su spremni da iskoriste tragične događaje s početka maja.

  3. Dajete prostor psihijatru koji se privatno druži sa svojim pacijentima! Toliko o njegovoj eticnosti! Sramno!

  4. Eno i u Francuskoj kraj civilizacije.Ucite decu pravim stvarima,odvedite ih nekad u crkvu.Holivud pravi manijake.Gledajuci njihove agiptrop filmove,ja sam stekao utisak da su svi Rusi visoki 2 m,da su ruzni i da samo smisljaju kako da unisze svet.Sve to kad sam ja bio dete,a sad je i mnogo gore.

  5. Ovaj veci pacijent nego njegovi pacijenti…koja spodoba ali pitacu ga nesto:posto vidim da je trula opozicija,zasto je cutao 2002ge kad je bio masakr u Leskovcu,pa ivanca,jabukovac?ah da,beogradske zrtve su tragedija,zrtve iz provincije obicns statisticka greska.

  6. Tako je dragi nas doktore znamo se oko desetak godina pomogo je mojoj svekrvi

  7. Ja sam klasičan balkanac i ni malo nisam verovao u psihijatre mislio sam da to postoji samo na zapadu ali ovaj čovek mi je pokazao koliko je to važno ići kod psihijatra i održavati psihičku higojenu izuzetan stručnjak i velili čovek… Igore uz vas smo

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 9

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.