Kadrovske promene, ili smene u Vranjskoj bolnici ? 1Foto: Vojkan Ristić

Iz Zdravstvenog centra u Vranju danas je saopšteno da je došlo do više kadrovskih promena na nekoliko odeljenja Opšte bolnice u Vranju, ali bez adekvatnog obrazloženja.

U šturom saopštenju koje je dostavljeno novinarima navodi se da je do „smena došlo usled rekonstrukcije objekta Opšte bolnice, a u cilju pružanja boljih usluga pacijentima“ u ovoj regionalnoj zdravstvenoj ustanovi.

Vesna Stojanović, odlukom direktora ZC Vranje novi je rukovodilac Službe pružanja ne medicinske pomoći u okviru koje rade pravna i finansijska služba.

Nataša Stoljković, lekarka je na funkciji upravnika Opšte bolnice u Vranju nasledila kolegu Nikolu Popovića, koji je bez zvaničnog obrazloženja smenjen sa ove funkcije.

U saopštenju dostavljenom medijima iz ZC Vranje, prenose se reči aktuelnog direktora ove regionalne ustanove dr Saše Đorđevića, koji se zahvalio kolegama koje su do sada obavljale funkcije sa kojih su smenjeni.

Tokom dana nije bilo moguće dobiti bilo kakav komentar, zašto je došlo do ovih kadrovskih promena, za koje nezvanični komentari ovdašnjih lekara ukazuju „da su inspirisani nalogom koji je stigao izvan ove zdravstvene ustanove“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari