Kako Ambasada SAD reaguje na pisanje tabloida u Srbiji? (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Dobar pokušaj spina US ambasade, zašto vi na društvenim mrežama niste objavili slike sastanka? Drugo snimke smo prvi put videli ne u Informeru nego na sajtu Srbija govori koji je ispostava Sputnjika… Priča je dosta složenija…

  2. Ne rekoše šta su to tabloidi slagali!?
    Misle li službenici USA ambasade da mogu sprdnjom da se izvuku?

      1. E, to nisam brojao, ali sam pitao šta su ovom prilikom tabloidi slagali?
        Da čujemo.

      1. Stvari su do te mere ogoljene da čak ni tabloidi ne moraju da lažu. 🙂

  3. Ako imate dete u prostoriji, a strašno vam se prdi… pa naravno da ćete optužiti dete da je prdnulo… sram ga bilo.. american style…

    1. A da im ‘dete’ svrati u Ambasadu i ‘odprdi’ isto sto i 2012te, kada su stali iza njega, … mozda vam to pomogne? SRS style …

  4. Pa da li ovi Ameri misle da su Srbi toliko maloumni. Zaboravili su da su naši Tesla, Pupin, Milankvić i ini. A protestante da pitam kako se to spontano u Zrenjaninu našao da govori šapčanin, u Subotici Beograđani pa čak i jedan Francuz. Šta ima jedan Francuz da traži na našim protestima.

    1. Po sadržaju tvog komentara ovo nisu tvoji protesti nego protesti protiv tebe i tebi sličnim. Što se govornika tiče oni su verovatno putovali o svom trošku a vaši autobusi putuju o našem.

    2. Zaboravio si gazdinog savetnika,Engleza Tonija Blera u Beogradu,za masnu proviziju narodnoga novca,a da ne pominjem da nas je i bombardovao,a ti se pitaš šta traže Srbi u Zrenjaninu i Subotici,pa razmisli šta si napisao.

    3. Ja sam oduvek sumnjao da su Tesla, Pupin i Milankovic bili clanovi SNSa. Jedan sendvic je mala cena za objavljivanje jedne tako vazne istorijske cinjenice!

  5. Koliko se ja sećam AV je savetovao gradonačelnik Njujorka kojeg je dovodio u Beograd i plaćao našim novcem (to je onda vaš plaćenik), a i danas ga savetuje zločinac Bler (valjda je i to domaći plaćenik pošto ga plaćate našim novce, do duše u stranoj valuti) i to vam ne smeta jer vi imate pravo na sve i svašta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.