Kako ispravno nositi zaštitne maske

Ostavite komentar


  1. Pitajte fantome Savamale, jer njima kao da su maske, koje su koristili tokom rušenja, pomogle da steknu politički imunitet.

  2. Pitanje za ministarstvo. Gde mozemo da kupimo maske,posto ih po apotekama nema? Isto pitanje I za dezinfekciona sredstva za ruke. Ili cda sacekamo poskupljenje.

  3. Obišao sam mnoge apoteke nigde nemaju zaštitne (hiruške) maske toliko o ozbiljnosti i postojanju države.

  4. Ni jedna od tih maski nije osmisljena za specificnosti korona 19 virusa… To je sad improvizacija ‘daj sta das’ jer je ocigledno da prepreke za viruse kad se nalaze napolju mogu da koriste vise nego (na dugackom stapu) vakcina. A na pocetku pandemije „struka“ se rugala nosenju maski….

    1. Dali ke neko razmišljao da možda maska, mislim na hirušku, možda može da se dezinfikuje i ostavi na suncu koga na sreću sada ima dovoljno i da ne bacamo nivac, jer jedna hiruška maska sada košta 75,00 dinara, a litar alkohola 250,00 dinara a prskalice svi imamo može ona u kojoj je bilo sredstvo za pranje prozora samo je dobro isprati vodom. Možda ja nisam u pravu ako je tako demantujteme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.