Kako izgleda Ada Ciganlija u jesenjem periodu? (FOTO)

Reporterka Danasa obišla "beogradsko more" poslednjeg dana oktobra

Ostavite komentar


  1. Trebaliste da obiđete Adu tokom leta pa da vidite kako pušači(ce) ostavljaju opuške na pesku, tako da će za koju godinu, ako ova suluda vlast ne bude motkom oterana, da bude opušaka koliko i peska. Kada sam se požalio nekom od „Roberta“, odgovrio mi je na srpski nači glupo:“Šta ćemo, takav je naš narod“. Ono istna je da kupačice, jer je kupača malo, čiitaju novine za idiote koji glasaju za Srpsku nazadnu stranku. Neobrazovani rukovodilac ne zna da su svi narodi slični ili isti, ali ime se elite razlikuju. Tamo gde znaju da vode državu Zakonom je zabranjeno ugožavati svaki životni prostor, pa i plaže. Kazne su vrlo visoke.

  2. Bas lep tekst, pravi odmor za dusu, u ovo subotnje jutro. Ja zivim na Ceraku i cesto posecujem Adu. Slazem se da je Ada najlepse mesto u Begoradu i prava oaza mira, u svako doba godine.

    1. U prošli ponedeljak sam vozio bicikl dva kruga oko Ade,malo skvasio noge (temperatura vode oko 19 stepeni,pa odvozao pedolino i posle se sunčao (normalno uz pivo). Ada je prelepa u rano proleće i kasnu jesen. Ovo nema veze sa politikom. Toliko. U utorak opet na Adu

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 5

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.