Kako je Vučić „iz svog džepa“ uplatio državnu pomoć lekarima

Ostavite komentar


  1. Zar ste tek sada, nakon deset godina, u čudu. Pa, vučić od početka vladavine u ime države otima i u ime države daje, a sve na konto, i s konto-a njegovog sns preduzeća.

  2. Zamišljam kako taj Bit helt solušens sam bira kako će da popuni formu za slanje SMS-ova.

  3. Koliko su novca maznuli od naroda i mogli bi iz svog dzepa da iskesiraju. Sramota nasa!

  4. Narod je nezainteresovan za svoju sudbinu. Da smo normalni ovaj ne bi mogao 5 minuta na vlasti da provede, ali nismo. Ne možeš da kukaš nad svojom sudbinom, a na izbore da ne izlaziš. Moraš da se boriš da nešto promeniš, ovaj sam neće otići niti je iko ikada sam otišao.

  5. Hitno da reaguje Ministarstvo finansija i nadležne inspekcije i da ispitaju odakle mu toliki novac, kada koliko svi znamo živi od plate.

  6. Bruka, sramota, i otimacina zemlje. Nadam se da ce Srbija znati kako da glasa 3. aprila.

  7. Nesto ne verujem da je taj dobio vakcinu,a sa tim parama kupuje glasove.Samo mi nije jasno,kako deca ,ako su odlicni djaci ne dobijaju stipendije Ko gleda se prosek plate roditelja i ko je ugrozen,pa gospodo to nije socijala nego stimulacija dobrih ucenika da nastave tako.Imam dve cerke i obe su odlicne,a sad je mladja upisla srednju kao Vukovac i nije dobila stipediju,sta ce joj od nje nema glqs.Samo forsirajte onu bagru na Pinku ,Farmu i ostalu bolestinu.Gde ce nam biti drustvo za deset godina?,nek nam je Bog u pomoci

  8. Aj vise manite se Vucica ! Aj neka neko pojasni kako se zivelo pre vladavine Vucica !? Budite iskreni !!!

  9. Sta jos treba da uradi deda mraz pa da narod skapira skim ima posla …drzava je razorena iznutra ostala kosuljica za hvaljenje..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.