Kako pokrenuti mlade i naučiti ih da misle svojom glavom

Helšinski odbor za ljudska prava u Srbiji: "Mladi u eri postistine: Proširi vidike"

Ostavite komentar


  1. Dok se neoliberalni svet koji ih je stvorio, i njegove vrednosti, uveliko raspadaju i odlaze u istoriju svugde oko njih, u nekom novom nastajanju, … obnevideli, sebi dovoljni i u sopstvenu maglu zavijeni, Biserko i Helsinzani i dalje zive u svojim devedestim, svugde prepoznajuci i proganjajuci i danas svog omiljenog vampira, Slobodana Milosevica? Da nije za pretuzno plakanje, njihovo prozivanje i ‘tapetiranje’ mlade srpske generacije (kojoj se u vreme smartfonova i Gugla tesko bilo kakva laz ili budalastina moze prodati, ova helsinska ponajmanje) da zive u svetu ‘vrednosti devedesetih’ u kojima nisu bili ni rodjeni, moze izazvati samo histerican smeh! Mozda je vasem ‘odboru’ vreme malo isteklo, mozda je trenutak da otputujete svom Milosevicu u devedesete i ne kukate nam po svojim ‘radionicama’ kako vas ‘glupava’ mlada Srbija ignorise?! Tim ocajno-pateticnim potezima samo postizete kontraefekat.

  2. Sonja Biserko nije.nikakav.osnivac vec si osmivaci i finansijer li amerikanci u cije ime ona pravi „korisne idiote“ od mladih u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.