Kako se pravilno vuče auto?

Ostavite komentar


  1. Baš ste se raspisali umesto da se napiše samo jedna rečenica. Automobil ne sme da se vuče, šlepa…… Razlog? Razlog je taj što je 99.9 automobila neprimernih za vuču jer dok ne radi motor nema ni kočnica ni volana. Kada već ona nadžak baba priča da su neka poglavlja spremna, neka bar prevedu kako su to drugi zakonski sredili.

    1. Tekst je odlican i razumljiv za siru populaciju. Kada je motor vozila ugasen, servo uredjaj na volanu i radnoj kocnici ne radi ali se mogu koristiti uz prinenu vise snage. A postoji i pomocna kocnica koja nema veze sa motorom.

  2. Super tekst! Sad sam saznao, da ako me neko vuce ukljucujem 4 migavca samo u slucaju, ako su ispravni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.