Kako se stiže do 40. mesta na Šangajskoj listi: Profesorka Tehnološko-metalurškog fakulteta objašnjava najnoviji rezultat Beogradskog univerziteta

Ostavite komentar


  1. Cestitke na uspehu.
    Ali druga strana medalje je da kazete medijima da vas smwr nema godinama studente pa da je lako baviti se naukom bez osnovnih obaveza.

  2. Sjajno! Cestitke! Ali treba napomenuti isti visegodisnji rejting Prehrambene tehnologije Poljoprivrednog fakulteta koji je bio jedno vreme i na boljoj poziciji. I takodje dugu visoku poziciju Medicinskog fakulteta u Kragujevcu koja je godinama bolja od svih medicinskih fakulteta, sto govori da nauka zavisi od ljudi a ne od mesta, gde u Srbiji se decenijama smatra da je je samo Beograd to mesto a u sustini je daleko od toga.

  3. E, moj Pero… Najvazniji „sport“ je biti zavidan i to u sto vecoj meri. Budimo Balkanci i …:“Znam ja to bolje“! (sic!)
    Da je profesorica „odvalila“ po politici (u bilo kom smislu), sada bi ovde bilo komentara i „komentara“. Ovako… Sta je to, bre, biti 40-ti!? Budi Nole i Jokara!

  4. Odgovor ajd jos jednom
    Treba da idete na TMF i vidite pravo stanje stvari. Broj upisanih studenata ina tekstilu rad sa njima. Drzava za to daje platu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.