Nova S je svojim programskim elaboratom sa kojim je konkurisala za nacionalnu frekvenciju ponudila kvalitetan i raznovrstan program za sve generacije.

Kombinacijom zabanog i informativnog programa, emisija iz sopstvene produkcije, domaćeg i stranog serijskog programa, Nova S je u prethodne tri godine zadobila veliko poverenje gledalaca, a u budućim planovima su neki od najgledanijih svetskih TV formata, od kojih se neki po prvi put rade u Srbiji.

Programski sadržaji koji su sad dostupni na Nova S odavno su prepoznati kao atraktivni na nacionalnom nivou i tu ubrajamo kultne emisije: Utisak nedelje, Veče sa Ivanom Ivanovićem i 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

Ostalih 14 emisija iz originalne produkcije vode i uređuju najprepoznatljivija TV lica u Srbiji: Maja Nikolić, Jelena Obućina, Slobodan Georgiev, Goran Dimitrijević, Nevena Madžarević, Danilo Mašojević, Ana Mihajlovski, Vesna Dedić, Marko Stepanović i ekipa vrhunskih novinara i reportera.

Gledaoci su kod nas ekskluzivno mogli da gledaju zabavno takmičarski show Survivor, čija druga sezona se uveliko priprema. Od jeseni nas očekuju i brojni strani licencirani TV sadržaji, za početak „Savršena večera“ koja se radi po popularnom britanskom formatu Come Dine With Me.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari