Kako svetski mediji izveštavaju o otkazivanju Evroprajda u Beogradu

Ostavite komentar

  1. Izgovor, ako vlast nije sposobna da cuva svoje gradjane onda ni ne zadluzuje da bude vlast u toj drzavi

  2. Ispravna i jedina razumna odluka. Ucene i nametanja ovakvog skupa po svaku cenu nisu u duhu demokratije a ni u duhu Srpskog društva.

  3. Zar su pomenute 3, 4 televizije svetski mediji? Gde su ruski, kineski, južnoamerički mediji sa svojim stavovima?

  4. Ko ce da obezbedjuje ako su policija i vojska rekli necemo. Stvarno nerazumem pedere kako neshvataju u kom teskom polozaju se nalazi gospodin Vučić, hocete da nam unistite drzavu ,gradjanski rat , to vam je cilj!?

  5. Nisam znao da je bilo neko NADMETANjE i da smo mi pobedili u njemu.Dali je Premijerka bila naš takmičar???

  6. Нетреба нико да се љути што „ПАРАДЕ ПОНОСА“ неће бити у Београда, нормално би било да сви главни градови у Европи то организују код себе и ПОНОСЕ СЕ НА СВОЈУ СРЕЋУ!

  7. Bolje po bolesne mozgove da se to trajno zabrani, jer će izbiti gradjanski rat. I da zaobidju Srbiju. Evropski savet, evropska unija. Kakva bre evropska unija-raspada se. Kada ćemo mi u evropsku uniju nikad. Nije potrebno jednostavno. Neka prave po Briselu i Londonu. To su ionako bolesne nacija.

  8. U ovoj državi je vecina ugrožena od manjine.ako hocemo demokratiju onda moramo poštovati prava vecine.

  9. A moko svetski mediji izveštavaju e epidemiji raka u Srbiji , izazvanoj NATO bombardovanjem , potpuno bespravno i ko će da plati tu odstetu Srbiji ? To će pitanje tek doći na dnevni red !

  10. Решење – одржати параду на територији Северне Митровице тамо је безбедније тако би показали европске и светске вредности…..

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.