Kakve simptome imaju zaraženi koji su vakcinisani, a kakve oni koji nisu?

Ostavite komentar


  1. Vakcinisan ne znači imunizovan. Nisu svi vakcinisani sposobni da razviju antitela, a vakcinisani se najčešće zaraze u toku procesa vakcinacije pre nego što im je organizam stvorio antitela, jer ne poštuju preporuke kod vakcinisanja

  2. Evo vam iz prve ruke, vakcinisan kineskom, zakacio koronu, temp. 37 prvi dan, drugi do cetvrti dan 38.5 -39. Malaksalost. Bez ikakvih bolova. Bez kaslja. Temp. se obara paracetamolom bez problema. Dali mi hemomicin i one vitamine klasika. Peti dan već bolje

  3. Vakcinisana Sinofarm vakcinom, revakcinisana u martu, u aprilu imala koronu prvi put, trajalo tri nedelje, tad T 37.5 uz veliku malaksalost.Umorna I bez energije sve do avgusta kad sam otisla na more I situacija se poboljsala.Sada imam opet koronu, drugi put posle pet meseci.Temperatura 37.4C,kasljem, zapuseni sinusi,proliv,nemam ukus I miris,malaksalost u misicima.

  4. Nisam vakcinisan, niko u familiji nije!
    Ja i moja familija preležali sa 37,3 dan, dva. Čak i baba koja je izašla iz bolnice ,operisana od 86god. (Ona nas i zarazila) Polovina familije nije se ni zarazila.
    Mislim na moju i porodicu ujaka sa babom.

  5. Znam bar 10 vakcinisanih koji su oboleli za nedelju dana. Neki lakši ,neki teži i jedan smrtni slučaj.
    Svi se razboljevaju čim prime 3.!
    Znači li to da im je uništen sopstveneni imunitet, pa se razboljevaju nakon vakcinacije?!

  6. Nazalost umiru vakcinisani al nije ni cudno jer ovo i nisu prave vakcinekoje stite od bolesti

  7. Fajzerom a ne samo sinofarm vakcinom ,prijatelj bio zaražen posle druge doze ,od koje prošlo 30 dana. Preboleo je na nogama uz sve simptome koji se razvijaju prilikom dobijanja i sinofarm vakcinom. Što ću reći da ste previše precenili Fajzer vakcinu a podcenili sinofam. Izvinjavam se na nepravilno napisanom imenu vakcine fajzer. Svako dobro,dobri ljudi ma koju god vakcinu primili ili ne.

  8. Nije tačno. Vakcinisana sam sa dve doze Sinofarma, druga doza primljena pre dva meseca. Trenutno imam kovid i nažalost imam sve simptome koji se ovde navode kao simptomi nevakcinisanih, umor, malaksalost, glavobolja, temperatura, gubitak čula mirisa i ukusa, jak produktivan kašalj, zspušen nos, jaki bolni grčevi i proliv, bol u grlu i grudima, promuklost… tako da to što pišete nije tačno.

  9. Prvog marta o.g. revakcinisan sinofarm vakcinom. 14. septembra dobio sam koronu sa upalom levog plućnog krila koja se na rendgen snimku vidi kao mlečno-belo staklo . Danas, 6.09.2021. meni je 23. dan kako ležim kod kuće i još uzimam antibiotike na 12 h. CPR mi je u početku mirovao da bi 18. dana skočio na 100 ! Danas mi je T = 37.1*C. Uplašen sam i nemam pojma dokle će ovo trajati i mogu li ozdraviti. Možda ne bih ni bio živ da nisam primio vakcinu. Pozdrav svima

  10. Zapusen nos osecaj uvecanih usana koprivnjaca svrab koze.Da li su to kovit simptomi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.