Kanal u Krnjači ponovo zagađen i pun smeća

Ostavite komentar


  1. Neka ga sami seljaci čiste.Oni ga i zagađuju.A,evo i izbora pa će bagra to da im sredi.Faraon je već spremio priču!

  2. Pretpostavljam da je vecina objekata izgradjena legalno sa dozvolama i da su placen sve pripadajuce dazbine pa i ona za odvodnjavanje, knalizaciju itd?

  3. Ja sam bot i treba im tako kad vole našeg faraona.Ako pobedimo, nikada nećete dobiti kanalizaciju.Dosta mi je da vas više lažem.Vaš faraon.

  4. Svi kanali su prepuni fekalija, cak i mali kanali na putu do vrtica ili stanice, lokalni frizerski saloni, perionice vesa,kuce, imaju sprovedene cevi u kanale ,stanovnici,deca prolaze svakodnevno, sve preliva.Opstinari nece da ciste jer znaju o cemu je rec, jedni druge pokrivaju, imaju resenu kanalizaciju, a haos, smrad u naselju.

Ostavite komentar


Društvo

Oglasio se patrijarh Porfirije o zabrani ulaska na Kosovo 7

Oglasio se patrijarh Porfirije o zabrani ulaska na Kosovo

Sabor Srpske pravoslavne crkve (SPC) počeo je danas liturgijom u hramu Svetog Save na Vračaru umesto u Pećkoj patrijaršiji kako je planirano, uz poruku da će vrata tog manastira na Kosovu i Metohiji, kad - tad biti otvorena za njega i vrh Crkve, kao i sve ljude dobre volje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.