Kancelarija EU i najviši zvaničnici Kosova najoštrije osudili napad na policiju

Ostavite komentar


  1. Plasim se da ce Srbija poceti jos jedan rat na Kosovo. Ako do toga dodje nece da prezivi nijedan Srbin!

  2. Sami iscenirali napad po sistemu „NATO heljp“. Pričam ti priču, Srbija ih kao ugrožava. Ko još iole inteligentan veruje u podmetačine lažne države.

  3. Jel’ su to oni isti „zvaničnici Kosova“ koji su pre 25 godina iskakali iz šume da bi ubijali policajce, šumare… ma svakog ko je „radio za Srbe“?

  4. Ti što pišeš ,,ni jedan Srbin“,e pa ako dođe do toga ni jedan Albanac neće ostati na Kosovu,molite Boga da vam Vučić podilazi,da je Šešelj predsednik Rusija bi zauzela celu Albaniju.

  5. Mislim da bi trebali izkljuciti komenrare. Mrznja nicemu nevodi a ovi ljudi ispod seju mrznju sa obe strane. Neki nikako da shvate da su ukrali tudje a oni drugi da je kasno Marko na Kosovo stigo.

  6. Кад би нападате Србе и хапсите без аргумената и ваљаног доказа онда је све уреду а кад ми одговоримо истом мером онда је проблем како сијете тако ћете и да жањете

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.