Kancelarija za KiM: Ni posle 21 godinu od napada na autobus u Livadicama, počinioci nisu nađeni

Ostavite komentar


  1. Treba da se resi istrazi ispituje tako se vise nemoze godinama ostali neivne i neduzne duse izgubljeni jer svega izbegavaju i jos provociraju treba da se to resi uz medjunarodnog prava svega sto nije reseno da se resi to su neivni narod bili zrtve zla i nepravdi sto se i danas vidi godine su prosle i jos za te zrtve nema pravde i mrtvi imaju svoja prava i duznost da se sahrane na ljudski nacin i ljudskih prava kako se to i treba i neka i mrtvi znaju da nece biti nikada zaboravljeni i to se nece nikada zaboraviti uvek ce nam ostati u secanju !!!

  2. Da se toliko godine ceka i da mrtve zarobe to je najveci greh sto cine narod nisu bili nisu ni danas krivi za njihove zlocine sto su silno zlo narodu pocinili !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.