Kandić: Postoje nepobitni dokazi da je hrvatska vojska bombardovala izbegličku kolonu 7. i 8. avgusta 1995. godine

Ostavite komentar


  1. Ja ne mogu da verujem da je ovo izjavila Natasa Kandic. Svaka cast na otvorenosti.

  2. Nesumnjivo tačno gospođo Kandić!To svi znamo.Koliko još decenija bi trebalo da prođe od tog zločina da uspostavimo civilizovani odnos sa državom čiji su generali naložili tu strahotu?Vek?Dva veka?Ili da sačekamo da svi sve zaboravimo…hoću reći-nikada!Gde je tu smisao vašeg stava?!

  3. Naravno da je moguce da je ovo izjavila žena koja ne gleda nacionalnost, nego ko je zrtva a ko zlocinac. Bravo gospodjo!

  4. Nažalost kasno slika u svetu o lošim srbima i dobrim hrvatima je davno otišla u svet. Ovo niko ne prati i to zahvaljujući baš Kandićki i Biserko

  5. Ovo za bombardovanje izbegličke kolone kod Bosanskog Pertovca u potpunosti potvrđujem, bio sam neposredni svedok tog sramnog čina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.