Karadžić: "Zločin u Srebrenici počinio izdajnik srpskog naroda"

Ostavite komentar


  1. Svi ljudi koji su 90-tih vodili ratove i gospodarili životom i smrti, posle balkanske tragedije su trebali sami sebi presuditi. Pošto to nisu uradili, to je znak da to i nisu ljudi.

  2. To djubre sada prebacuje loptu Ratku Mladiću, baš kao što je ono djubre od Milana Babića za sve okrivilo Miloševića. Njegova aluzija na "spoljašnjeg neprijatelja" da se "dešifrovati" –] Srbija.

  3. Opet nase guslanje i izmisljanje neke nase verzije istorije. Kao da je to bilo pre nekoliko vekova pa da ne postoje zivi svedoci i video zapisi. Od uspona Milosevica, Jogurt i Balvan revolucija do konacne kataklizme kulminacijoma u Vukovaru, Srbrenici, Sarajevu…sve je dokumentirano i ne ide nama na cast.
    Dok ne prodjemo katarzu kao Nemci mi cemo guslati, izmisljati i reletavizirati ove dogadjaje. Strasno koliko smo nesposobni da se suocimo sa cinjenicama.

  4. Za srbe iz BIH najteži udarac bio referendum o samostalnosti. Kako tamošnja Muslimanska i Hrvatska većina izglasala nezavisnost od bivše Jugoslavije, Srbima ostalo dve mogućnosti. Prvo da prihvate legitimnu odluku većine o samostalnosti, a drugo da to ne prihvate i krenu u ono što su i krenuli. O toj odluci treba da priča gospodin Karadžić. Sve ostalo je pravljenje mlake vode.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.