Kazne za zaposlene KC Niš zbog „odavanja informacija“

Od danas novi režim rada medicinskih tehničara i sestara u Nišu zbog "predstojeće masovne hospitalizacije obolelih od kovid 19"

Ostavite komentar


  1. Ne dajte se, zdravstvenjaci!
    Odstupite od „interesa KC“ i sns.
    Pristupite interesu gradjana!
    Vratite se vrednostima iz VASE zakletve.
    Ostavite omertu sns_ovcima.

      1. A šta je sa Vama?Vi ste normalni uz RTS, pink,Hepy,informer,alo…to je vaš domet.

  2. Doćiće dan kad će se ljudima koji su izdali takve naredbe suditi zbog ugrožavanja javnog zdravlja. Nadam se da su dovoljno mladi da bi doživeli vreme promena. Petooktobarska Srbija nije večna.

  3. Upravo su dali oružje u ruke čoveku koji je po navodima ćerke dr Lazića , odgovoran za smrt ratnog heroja, koji će moći da se sveti zdravstvenim radnicima za koje pretpostavlja da informacije daju nezavisnim medijima.

  4. Masli Aleks , „furer“ trenira strogocu. Narode najebo si a imao si sansu pre deset dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.