Kesić: Mnogo se priča o podelama, ali ja nisam siguran da te podele nisu ponekad i korisne

Ostavite komentar


  1. Bravo! Mislim da je ovih poslednjih nekoliko godina 21. veka donela snažnu potrebu za radikalizacijom slobodarskog duha i slobodno-mislećeg čoveka! Neofašizmu i društvenom zlu se nažalost ne suprodstavlja cvećem i pacifizmom.
    I jedna poruka Kesiću: samo napred, podrška tebi i Njuzovcima do koske. Primećujem da se tvoja zgađenost neljudima u društvu iz godine u godine sve više ocrtava na malom ekranu. Pažljivo sa gledanjem u ambis, on nikog ne izuzima.

  2. Kesicu to nije covek to je kukavica I neznalica, svako ko ima moralne vrednosti moze da pogleda drugog u oci, ovde toga nema, neznanje oh ubija pretvaraih u kukavice I plasljive ljude a I zaostalim, to je primer kao da gaje pravio Vucic,Vulin, a za Brnabic neverujem previse nezna, tako da jedino ova dva mozga mogu da smisle takonesto kukavicko.

  3. Tako je Kesiću, prvo svoje đubre treba počistiti. Posebno mi se dopada što je Kesić sve radikalniji. Bravoooo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.