Kesić: Vrlo verovatno da emisija 24 minuta opstaje da bi vlast imala alibi

Ostavite komentar


  1. U zadnjoj emisiji si Vucica povrsno i nezno spomenuo.Kesicu da li si obradjen?

      1. Pozdrav za Kesica,
        Imam isti utisak kao i mat38. Gresim li ?
        Cekam sledecu emisiju i budem li razocaran….nista, nece biti prvi put.

        1. Isti utisak smo stekli ja i dosta mojih prijatelja. Kad su mogli da otkažu jedan kviz, jasno je da ovde nešto smrdi.

    1. Takodje i ja sam primetio u zadnjoj emisiji Vucic onako povrsno prodje a materijala za kritiku se imalo i previse.Znaci treba priznati pritisak na emisiju.Dovoljno je reci istinu.Ako ti ne dozvole na O2 ,ides na kanalu Nova S.

    2. Je jasno da je alibi, ali mi nije jasno da Kesic pristaje na to. Ceka da ga „sutnu u guzicu“?

  2. Al Aleksandar Vučić si uobražava da može da vuče sve niti i sve za nos, ali baš mu priliči fotomontaža sa kapicom na transparetu u prvim redovima protesta!

  3. Kesicu, pozovi neke opozicione politicare u emisiju, pa da vidimo o cemu se radi.

  4. Aha, sada ti smeta, sto ti emisija opstaje? Naravno, ti bi voleo da je ukinu, kako bi imao materijala da kukumavcis. E, to ste vi, postenjacine, demokrate…

  5. Polako Zorane,gledama te,za nijansu ti je emisija bila zaobilazna,vidimo se.

  6. Kao i Iljf i Petrov za vreme Staljina. Satiricki dvojac koji je jedini smeo da kritikuje SSSR, komunizam, nestasice i sl (osim samog Staljina). Ventil za spustanje pritiska u narodu.

  7. Istorija pocinje 2012.?Sto ne pomenes nekad most na adi,bulebar,pasnjak,stecajnu mafiju,ministre Dulica,Milosavljevica,Dragina…onda ces biti alibi.

    1. Pozdrav od Stojka. Pa vi ih pohapsite ako niste polu pismeni svet. Vi imate vlast pa hapsite bagru lopove, zlostavljače i ostala govna koja se bave politikom, to vam je posao, a ne zamena teza i zamlaćivanje naroda.

  8. Opstaje zato sto nema veliki rejting i gleda je samo odredjena grupa ljudi. Opstaje zato sto nije zabava za milione i ne mogu svi da razumeju tu vrstu humora.
    Opstaje da nekoga sutra ne bi optuzili za cenzuru medija.

  9. Ovo je strelica na račun neočekivano Perseja vaskolikog serBskog novinarstva, Ivana Ivanovića.

    Čudno je to kako je on postao moralna gromada, ne, moralni Everset za sve one kao opozicione novinare.

  10. Da su ga ukinuli vikao bi „diktatura“, „medijski mrak“! Nisu ga ukinuli, viče „diktatura“, „medijski mrak“! Šizofreno?

  11. Kesiću, samo nastavite sa peglanjem ove bagre i ne osvrćite se, samo napred uzdignute pesnice. Gledam te još od Dezinformatora, legendo.
    Otpor nije mrtav, udri još jače!

  12. To bi značilo da opstanak i prestanak emitovanja emisije zavisi od vlasti?! Mislim da je to pretjerano. Svakako (svaka) vlast pokušava da procijeni što dobija, a što gubi u slučaju da napadne satirične sadržaje (na svoj račun). To je njihov posao, a vaš posao je da nastavite da se sprdate sa vlašću i svime što ona predstavlja, još žešće. Što više satire, to više slobode

  13. Puno uspeha u buducnosti to sto ti radis je svetlost koja sija u ovoj mracnoj i napacenoj zemlji pozzz…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.